Pénzadománygyűjtés kárpátaljai rászorulók javára

A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. az Ökumenikus Segélyszervezet stratégiai partnereként támogatja a szervezet működését, illetve programjait.

Az Ökumenikus Segélyszervezet több mint két évtizede segíti Kárpátalján a legszegényebbeket élelmiszerrel, tűzifával, gyermekeket és időseket támogató programokkal. A háborús konfliktus nyomán mélyülő gazdasági nehézségek az elmúlt években sok családot sodortak nehéz helyzetbe Kárpátalján is. Most a nélkülözők számára legnehezebb téli hónapok előtt a segélyszervezet pénzadománygyűjtést indít a 1353-as adományvonalon, melyhez nagyszabású közösségi futóesemény, az ötödszörre megszervezett Beregszászi Jótékonysági Félmaraton is kapcsolódik, ahol Gyurta Dániel, olimpiai bajnok úszó a jó ügy érdekében futóként áll rajtvonalhoz.

Az Ökumenikus Segélyszervezet kárpátaljai segélyprogramját a 1353-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 250 forinttal, illetve online adományozással a www.segelyszervezet.hu oldalon, vagy az OTP Banknál vezetett 11705008-20464565-ös adományszámlára utalással lehet támogatni, a közlemény rovatban „Kárpátalja” megjelöléssel.