Társadalmi szerep

MINT NAPJAINK GYORSAN VÁLTOZÓ VILÁGÁNAK RÉSZE, A MEDITOP FONTOSNAK TARTJA, HOGY MEGFELELJEN ÉS HOZZÁJÁRULJON A KÖZÖSSÉG EGÉSZSÉGÉNEK ÉS ÁLTALÁNOS JÓLÉTÉNEK JOBBÁ TÉTELÉHEZ.

Folyamatos erőfeszítéseket teszünk, hogy egyre jobban csökkentsük a környezetre kifejtett káros hatásainkat, hogy felelős üzleti magatartást tanúsítsunk, és hogy megfeleljünk a legmagasabb etikai követelményeknek a kutatás-fejlesztéstől a marketing tevékenységünkig.

Kapcsolatokat építünk a különböző közösségekkel, hogy erősítsük az egészségügyi rendszert, hogy megkönnyítsük a hozzáférést a gyógyszereinkhez, és hogy fenntartható megoldásokat nyújtsunk a jelen és a jövő egészségügyi kihívásaira.

Hisszük, hogy az igazi társadalmi szolidaritás nem a véletlenszerű és elszigetelt jótékonykodási tevékenységből áll, hanem egy ésszerűen tervezett folyamat, amely az alábbi elemekkel rendelkezik:

  • információ gyűjtés, hogy mely pontokon találkoznak a közösség szükségletei és céljai a cég lehetőségeivel
  • az alapvető célok kitűzése, és az azok megvalósítási lehetőségeinek meghatározása
  • folyamatos párbeszéd a közösség elvárásainak megismerése érdekében
  • érzékeny, együttműködő, alkotó és innovatív hozzáállás az egyedi problémákhoz

A társadalmi felelősségünk megnyilvánulásaként a Meditop támogat orvosi és gyógyszerész szervezeteket, orvosi és gyógyszerészeti egyetemi és posztgraduális képzést, sporteseményeket és helyi közösségeket.