Együttműködésünk az Ökumenikus Segélyszervezettel

A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. az Ökumenikus Segélyszervezet stratégiai partnereként folyamatosan részt vesz a segélyszervezet munkájában. Nem csak pénzzel, ha arra van szükség, önkéntes munkával is részt veszünk a programjaikban. Idén decemberben két alkalommal is osztottunk ételt a rászorulóknak Csepelen.

Tovább gondolkodva, egy alkalommal arra jutottunk, hogy hatékony, a szervezet munkáját segítő támogatási forma lehet, ha lehetőséget biztosítunk a segélyszervezet munkatársainak egy év végi, vagy év eleji összejövetelre, amikor is egy nap nem a „munkájukról szól”. Ilyenkor az ország minden pontjáról összegyűlnek és egy kicsit „magukkal” is foglalkozhatnak. Ez a kezdeményezés, úgy néz ki bevált, így az idén már második alakalommal gyültek össze a szervezet munkatársai és „nagykövetei” az M10 étteremben, egy fél napot együtt töltve, kellemes környezetben, szakmai és baráti beszélgetésekkel feltöltődve, egy picit visszakapva abból a sok-sok törődésből, amit az év folyamán ők adnak a rászorulóknak, az elesetteknek.

Az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatójának, Gáncs Kristófnak köszönő sorai:

„Az Ökumenikus Segélyszervezet közösségének magját mintegy 300 főállású munkatársa adja. Talán kevesen gondolnak bele, hogy a rászorulókat az év 365 napján segítő országos intézményhálózat működése, illetve a nagyszabású hazai és nemzetközi segélyakciók, adománygyűjtések mögött milyen sok féle szakember áll: a pályázatíróktól, a szociális munkásokon át a projektmenedzserektől a pénzügyi, logisztikai vagy éppen kommunikációs szakemberekig. Nagyon ritka alkalom, mikor a segélyszervezet munkatársai olyan nagy számban össze tudnak gyűlni, mint a most már hagyománnyá vált év indító ebéden az M10-ben. Külön öröm volt, hogy Anikó Asszony és Koko is el tudták fogadni meghívásunkat, hiszen jószolgálati nagykövetként ők is már évtizedek óta kollégának számítanak. Nagyon jó volt a meghívás időzítése is, hiszen az év utolsó időszaka a segélyszervezet szinte minden területén csúcsidőszak, így a más cégeknél jellemző karácsonyi összegyülekezésre esély sincsen. Nagyon jó volt most egy kicsit megállni, köszönetet mondani és beszélgetni irodán kívül, fantasztikus vendéglátással, gyönyörű környezetben. Köszönjük a felajánlást az M10 étteremnek, stratégiai partnerünknek aMEDITOPnak és mindenkinek, aki hozzátett ahhoz, hogy ez a néhány óra tényleg ünnep lehessen a Segélyszervezet munkatársai számára!”