Mycosid

mycosid

KÖZÖS HASZNÁLATÚ FÜRDŐHELYEKEN FOKOZOTTAN KI VAGYUNK TÉVE KÜLÖNBÖZŐ GOMBÁS FERTŐZÉSEKNEK. A ZÁRT MŰANYAG EDZŐCIPŐK, A MŰSZÁLAS ALSÓ- ÉS FELSŐRUHÁZAT VISELÉSE SZINTÉN ELŐSEGÍTHETI A KÓROKOZÓK ELSZAPORODÁSÁT.

A gombás fertőzések által leggyakrabban érintett területek a láb és a lábujjak közei, valamint a testhajlatok – ágyéki, hónalji, emlők alatti területek és a kézujjak közei. A nedvesség és a meleg kedvez a gombás fertőzés kialakulásának. A Mycosid komplex megoldást nyújt a gombásodás ellen, mert egyaránt alkalmas a gombás eredetű fertőzések megelőzésére, valamint a már kialakult helyi infekciók kezelésére.

Sajnos a gombás fertőzés rendkívül makacs betegség, mely hosszantartó kezelést igényel. A megelőzés tehát nagyon fontos és ebben a Mycosid külsőleges por sokat segít. A külsőleges alkalmazású „hintőpor”, gombaellenes, enyhe összehúzó és viszketéscsillapító hatású gyógyszer, amely mind száraz, mind nedvedző klinikai elváltozásokat okozó felületi gombás bőrfertőzések megelőzésére és kezelésére javallt. Az érintett bőrfelület alapos mosása és szárazra törlése után alkalmazható.

A Mycosid külsőleges por használható megelőzésre is, a test hajlatok, illetve a lábfej behintésére, és főleg zárt, rosszul szellőző lábbeli rendszeres viselésekor naponta 1 alkalommal.

Kialakult fertőzések kezelésére: a leggyakrabban érintett területek (láb, lábujjak közei és az ágyéki, hónalji, emlõk alatti és egyéb testhajlatok) behintése naponta 1-2 alkalommal.

Lábgombásodás esetén a zoknit és a cipő belsejét is szórja be az újra fertőződés megelőzése érdekében.

A Mycosid külsőleges por, nátrium-paraklórbenzoátot tartalmazó gyógyszer.

Vény nélkül kapható gyógyszer.