Provident Társadalmi Hasznossági Díj - MEDITOP

Provident Társadalmi Hasznossági Díj 2023-as év díjazottja: a MEDITOP Gyógyszeripari Kft.

Megtiszteltetés, hogy a Provident Társadalmi Hasznossági Díj kuratóriuma úgy döntött, hogy a 2023-as év díjazottja a MEDITOP Gyógyszeripari Kft.

A kuratórium tagjai (Paul Fox, Nagy Britannia magyarországi nagykövete, Czakó Borbála, a HBLF tiszteletbeli elnöke, prof. Dr. Stumpf István, Bácsfalvi András, az EY partnere, Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója, Szajlai Csaba, a díj médiapartnere, a Figyelő főszerkesztője, valamint Hegedüs Éva, a Gránitbank vezérigazgatója és a Provident képviseletében Szirmák Botond) az elismerést elsősorban az Ökumenikus Segélyszervezetnek nyújtott, hosszútávú és átgondolt támogatásuk figyelembevételével ítélte a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. részére.

A kurátorok kiemelték döntésükben azt a tényt, hogy a cég jó példával járhat elől más, magyar tulajdonú középvállalatok előtt ezzel a stratégiai partnerséggel.

A Figyelő TOP200 díjátadó gálája 2023. november 16.-án került megrendezésre, az est fővédnöke Dr. Varga Mihály pénzügyminiszter úr volt.

 

Provident Társadalmi Hasznossági Díj - MEDITOP -TOP200