Összefogás hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére

A Magyar Gyógyszerészi Kamara, a Viridis Pharma, illetve a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. 3 420 000 Ft értékű ComVIT Complex Vitamin étrend-kiegészítő filmtablettát adományozott a Symphonia Alapítvány részére. Az alapítvány 1800 hátrányos helyzetű fiatal számára teszi lehetővé az ingyenes zenetanulást a társadalmi esélyegyenlőség elősegítésére.

Az Adományozók az adománnyal az Alapítvány által támogatottak egészségének megőrzését kívánják segíteni. A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. által kifejlesztett és gyártott ComVIT Complex Vitamin étrend-kiegészítő filmtabletta hozzájárul az immunrendszer optimális működéséhez.

Az ünnepélyes adomány átadására a Viridis Pharma bekecsi telephelyén került sor, 2021.05.28-án, amelyen részt vettek Dr. Csöbör Katalin országgyűlési képviselő és Dr. Kupper András a Symphonia Alapítvány elnöke.

Az adományt a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. részéről Dr. Ács Zoltán és Dr. Greskovits Dávid ügyvezető igazgatók, a Magyar Gyógyszerészi Kamara részéről Dr. Hankó Zoltán kamarai elnök, illetve a Viridis Pharma részéről Dr. Nyíri László felügyelő bizottság elnöke, Tomkovicsné Fidrus Anna, a Viridis ügyvezetője, Dr. Bódis Csaba: a Viridis kereskedelmi igazgatója adták át.