Már nemcsak a körvonalak látszanak

A beruházás túljutott a kívülről is jól látható változásokon, a körvonalak véglegesek, a belső munkálatok is az előre eltervezett ütemben folynak.

IRODA | A belső terekben kialakításra kerültek a válaszfalak. Jelenleg folyik a gyenge-, és erősáramú szerelés, kábelezés, valamint megkezdődött a belső burkolatok lerakása.

Kívülről a falak hőszigetelése a napokban fejeződik be, ez után kezdődhet a homlokzat színezése.

LABOR | A labor meglévő két szintjének felújítása megtörtént, a helyiségek vissza lettek adva a kutatásfejlesztésnek és a minőségbiztosításnak. A labor tetőterében kialakításra kerültek a válaszfalak. Jelenleg itt is az irodák burkolása és festése van hátra, a gyengeáramú szerelés pedig jelenleg is folyik – telefon- és Internet végpontok kialakítása.

MŰHELY | A műhely alsó szintjének befejező munkálatai folynak. Ezen a héten bekerült az új elektromos főelosztó szekrény is. A műhely emeleten jelenleg gépészeti szerelés és a gipszkarton falak kialakítása történik. A műhely tetőterében irattár kerül kialakításra, ahol szintén szárazépítési munkálatok zajlanak – gipszkarton válaszfalak, burkolatok.

ÜZEM | Jelenleg az alapanyagraktár és alpanyagraktár-zsilip kialakítása folyik. Ezen a héten készült el az aljzat szigetelése és az aljzatbeton, jelenleg a főfalak épülnek, és a tervek szerint jövő hét elején már a helyiség záró födém betonozása is befejeződik.