Ikarus BSE logo

A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. 2004 óta elkötelezett támogatója az Ikarusz Atlétika BSE sportolóinak. Az egyesületben jelenleg 400 sportoló edz 19 edző irányítása alatt.

A hétvégén kvázi a világbajnokság főpróbájaként az új Nemzeti Atlétikai Központban rendezték meg a 128. Magyar Bajnokságot. Az eseményen – amelyet a Magyar Televízió internetes felületein élőben közvetített – a Váltó OB után ismét hatalmas sikert ért el a szakosztály, hiszen miként az elkészített statisztikák mutatják, az FTC-vel holtversenyben a legtöbb érmet, szám szerint kilencet az Ikarus szerzett!

Wagner-Gyürkés Viktória két aranyérmet jegyzett (1500 m, 5000 m), Rapai Fanni 400 m-en, Molnár Csaba 400 m gáton, Kovács László súlylökésben, Kéri Tamás rúdugrásban lett ezüstérmes, míg Horváth Csaba magasugrásban, Polyák Zoltán 110 m gáton, Kovács Noel pedig gerelyhajításban lett bronzérmes. A siker értékét növeli, hogy egy kivételével az összes érmet saját nevelésű atlétánk szerezte!

Részletes beszámolót itt találtok: https://ikarusatletika.hu/index.php/782-sporttortenelmi-ob-n-a-legtobb-ermet-szereztuk

Ikarusz Atlétika BSE