Adomany

Adományozás Pilisborosjenőn

A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. 2 000 000 Ft támogatást adományozott a Pilisborosjenői Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat javára.

A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. tulajdonosai a Családsegítő Szolgálat beszámolóját meghallgatva szembesültek azzal a ténnyel, hogy a támogatásra szoruló családok száma az előző évekhez képest 20-ról már tél előtt 45-re nőtt, és a Szolgálat rendelkezésére álló jelenlegi kerete nem lesz elegendő.

A Családsegítő Szolgálat az adományból azokat a rászoruló családokat segíti, akik nehéz helyzetbe kerültek a megnövekedett energia árak következtében. A Szolgálat támogatása a MEDITOP részéről a társadalmi felelőségvállalás jó példája. A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. több mint 25 éves fennállása során már számos alkalommal bizonyította, hogy lehetőségeihez képest segítséget nyújt a bajbajutottaknak.

A támogatást a családi vállalkozás következő generációja nevében Molnár-Greskovits Eszter és Dr. Ács Olivér adta át a Pilisborosjenői Bölcsőde ünnepélyes megnyitóján.

A cég tulajdonosai remélik, hogy a felajánlással helyben működő vállalkozásoknak, a falunkban élő vállalkozóknak is jó példát mutatnak.