Legal notice

A honlap célja

Honlapunk célja, hogy tájékoztatást nyújtson. A honlapon található információk célja az egészségügyi ismeretek bővítése, ami nem helyettesíti a kezelőorvos felkeresését!

Használati feltételek

Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A honlapon szereplő információk jogosulatlan felhasználásért a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. nem vállal felelősséget.

Információk

A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Bár a honlap oldalai hozzáférhetőek más ország felhasználói számára is, a közölt információk azonban kizárólag Magyarország területén érvényesek.

Felelősség korlátozása, kizárása

A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. honlapját látogatók, szolgáltatást igénybe vevők tudomásul veszik, hogy a honlap bármelycélú látogatását, használatát mindenki saját belátása alapján, saját felelősségére teszi; a honlap látogatásával, használatával kapcsolatba hozható bármely hibáért, hátrányért, kárért a társaságot, illetve a honlap készítőit, az üzemeltetésben résztvevő feleket semmilyen felelősség nem terheli; a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. fenntartja a jogot, hogy a honlap mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül bármely módszerrel megváltoztassa, egyes, vagy összes szolgáltatását megszüntesse; ha a www.meditop.hu honlapon szereplő hivatkozással más honlaphoz is kapcsolódhat, azok tartalmáért, a felhasználásból eredő bármely hátrányért, kárért mindennemű felelősségét kizárja.

Védjegyek, védett nevek, domain nevek

A honlapon szereplő nevek, védett nevek, domain nevek a társaság tulajdonai, azokkal kapcsolatos minden jogot fenntartunk és üzleti céllal senki nem használhatja fel.

Szerzői jog, az információk tulajdonjoga

Minden szerzői jog a MEDITOP Gyógyszeripari Kft.-t illeti.

Honlapot látogatóktól származó visszajelzések

A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. részére elküldött információt nem őrizzük meg, nem vállalunk válaszadási kötelezettséget.

Amennyiben bármilyen észrevétele lenne, kérjük, írjon nekünk: info@meditop.hu